brochure

Nieuws

Peter De Koninck in Rome

Peter De Koninck, onze leraar Tekenkunst, is in de eerste plaats een graficus. Vanaf 18 mei stelt hij zijn grafisch werk tentoon in de Aula Colleoni van de Accademia di Belle Arti in Rome.

De expo "Lungo La Linea" loopt tot en met 2 juni. De academie van Rome is gelegen aan de Piazza Ferro di Cavallo 3. Je bent er welkom van maandag tot en met vrijdag, telkens van 10 tot 18u.

Afstudeerprojecten Fotokunst

De laatstejaars van de afdeling Fotokunst stellen van 16 tot en met 24 juni hun afstudeerprojecten tentoon. De tentoonstelling vindt plaats in galerij Art-is-sjok (Hof van Santhoven), Vismarkt 4-8 in Lier.

Je kan de foto's bekijken op za 16, zo 17, do 21, vr 22, za 23 en zo 24 juni, telkens van 14 tot 18u.

Afstudeerprojecten Schilderkunst

De afstuderende leerlingen Schilderkunst, die les volgen in het atelier van Greet Van Autgaerden, stellen vanaf 15 juni hun afstudeerprojecten tentoon in het Vleeshuis aan de Grote Markt in Lier.

Je bent van harte welkom op vrijdag en zondag, van 13u tot 18u. Zaterdag is het Vleeshuis open van 11u tot 18u. De tentoonstelling loopt tot en met 25 juni.

Tekenwedstrijd in Malle

Onze tekenschool in Malle organiseert een wedstrijd voor jonge kunstenaars van 6 tot 11 jaar. De winnaar mag een jaar lang gratis naar ons jeugdatelier in Westmalle of Oostmalle.

Wat moet je doen? Maak een kunstwerk en hang dat aan het raam van je woning. Maak er een foto van en stuur die met je naam en de naam van je basisschool naar sask@lier.be.

Key Colours Competition

Uitgeverij Clavis en de stad Hasselt organiseren dit jaar de 12de editie van de Key Colours Competition. Dat is een internationale illustratorenwedstrijd voor het beste prentenboek (bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 7 jaar). De winnaar ontvangt 7.500 euro en het bekroonde werk wordt door Clavis uitgegeven.