brochure

ARTIST TALK: Ceramic materials - Matt & Rose Katz

Artist talk Ceramic Materials

Matt & Rose Katz in L'Avenirsite Lier

Matt en Rose Katz (US) hebben ‘Ceramic Materials Workshop’ opgericht als een plek om keramische ervaring en informatie te verzamelen en uit te wisselen. Zij geven via dit onlineplatform cursussen op hoog niveau over keramische grondstoffen en glazuren.

De Katz’ hebben samen meer dan 40 jaar ervaring met keramische grondstoffen, zowel in het veld in als in de klas. Rose en Matt zijn beiden master in de keramische kunsten. Ze gebruiken hun voorliefde voor de keramiek en de grondstoffen om dieper te duiken en alle soorten keramische materialen echt onder de knie te krijgen. Rose werkt als materialenexpert in een tegelbedrijf. Matt doceert over keramische materialen aan Alfred University en heeft 20 jaar ervaring als keramisch ingenieur en onderzoeker.

Op zaterdag 26 oktober om 14 uur geven Matt en Rose aan het grotere publiek een uiteenzetting over hun werk en ervaringen. Tijdens een Artis Talk in de L’Avenirsite kan iedereen komen luisteren naar hun passionele kennis over glazuren en keramische materialen en de vernieuwende resultaten die zij daarmee weten te bereiken.

 

Wanneer? zaterdag 26 oktober 2019 om 14 uur in de L’Avenirsite, Hazenstraat 53, 2500 Lier, België.

 

Stuur een mail naar bijscholingkeramiek@gmail.com

INKOM: 5 Euro, bij binnenkomst te betalen.