brochure

Dive into Mankind

De organisatie Kunstwerkt i.s.m. Cera lanceert een open call rond collage: ‘Dive into Mankind’.
Voor deze open call, waarvan de titel verwijst naar het gelijknamige werk van de Belgische kunstenares Ria Pacquée, roepen ze beeldende kunstenaars op om het veelzijdige thema 'water' in een collage te gieten.
Je kan een collagewerk insturen op het online platform Beeld tot 6 december 2020. De geselecteerden maken kans op een groepsexpo in het Cera-gebouw in Leuven in het voorjaar 2021.

 

Over Dive into Mankind 

Water staat centraal in rituelen overal ter wereld. Doet het je denken aan een rustig bergmeer om bij te verpozen? Of zie je water als een dreiging die dijken doet breken of tot conflicten kan leiden?
‘Dive into Mankind’ roept beeldend kunstenaars op om zich te laten inspireren door water en hun visie in een collage te gieten. Een tweedimensionaal werk over grote maatschappelijke thema’s of over kleine anekdotes uit je leven.

Beeldend kunstenaar Ria Pacquée, Eveline De Wilde (M Leuven) en collagekunstenaar Bram Antheunissen buigen zich over de werken die online ingestuurd worden via het online platform Beeld. De geselecteerden maken kans op een groepsexpo in het Cera-gebouw in Leuven. De expo loopt van 22 januari tot 19 maart 2021.

Wil je meer weten? Lees er hier alles over of volg deze Facebookpagina